Thursday, April 16, 2009

Cakes of Mine.....

Salam.....

Cake before bitrhday?!! Normal ler too kan! Cuma agak abnormal bila dpt kek sehari sebelum birthday yg ker 2..... hehehe... dah rs mcm dah matang sehari lebih awal plak! atau hamba Allah too nak bgtau aku yg aku dah smakin tua!!! atau dia nak jd the first ever after yg bg present kat aku! hehehe...hehehe. Apa2pun kita mesti view dr sudut yg positive...!! think positive beb! cake dpt awal maksudnya org too betul2 ingat kat ita kan?!!! Alhamdulillah.....

Itulah kisah hidup aku kelmarin..... wpun hari penting aku too ari nie tp kelmarin aku dah start dpat cake! officemate I yg bg key..... thanks for Wong for your lovely cake! harap2 tahun dpn dpt lagi!Kalau sapa2 yg nak bg present, I terima jer..... Sbln lps birthday pun okey!

So nak tgk cake aku comel too??? Here its come..... (tp skrg dah jd sbhgn drp darah daging aku dah....!)


Masa birthday aku plak, aku dpt lg 2 cakes & 1 lg beli sendiri sbb dah lama aim nak birthday yg mcm nie! Tak sempat aku nak msk HR room, Ms Lim dah kalut2 bwk cake masuk HR room. Semangat sungguh auntie nie..... The best part bila ada birthday card lg! Wpun card too tak setanding card2 di market tp value dia, fuyoo...!! Class! Anak2 Ms Lim yg buatkan! Simple but full with love...!!


2nd Cake!


Cute kan!!! Teruja sbb dah lama tak dpt birthday card!

Lepas balik lunch, tup2 ada lg cake atas meja! Adoi..... terharu giler! Smua org excited nak bg sbb maybe lepas nie dah susah jumpa. Cake yg ke 2 cappucino flavor! Sedap gak!!! Kellen, Yu Woi & Foong Moi, thanks a lot beb!!!

3rd cake!

cake yg ke 4 nie, special sbb.....beli sendiri! hahah...haha.... Dah lama teringin nak cake yg rupa mcm nie. Bila nampak jer tanpa byk bicara trs amik & bayar! & cake nie ler yg paling sedap. Icing dier ialah fresh cream, so mkn byk pun tak rasa muak. kat dlm plak vanilla flavor, wpun tak minat sgt vanilla tp disbbkan suka rupa kat luar, smua dah jd sedap! bila sampai kat umah, jentera penggerrak kat umah dah excited giler! tambah plak ada pizza, lg ler smua tak sabaq. lepas solat jer kami pun meneruskan misi kami sekeluarga dan kat bawah nie blh ler tgk muka2 lapar, muka2 penyibuk wpun ada yg birthday dah lepas tak pun blm sampai lg!

4th Cake!

Hidangan utama...!!

Actresses tersibuk di pasaran!


1 comment:

~~zuraiwan~~ said...

uitt kawan....sorry ek besday hg lewat wish....byk benor kak hg...awat x send kt aku sm woi...
selamat hari lahir yg ke 29thn...moga murah rezeki n pjg umor....fren forever..