Wednesday, December 9, 2009

I'm back.....

Salam.....

I'm missed to blog again..... Now I'm back....!

Adoi dah lbh setengah tahun aku sepi..... Penangan Putrajaya buat hidup aku bkn mcm duty roster sj tp dah mcm anti sosial dah.....

First three months..... kerja adalah SEGALANYA! 7 days a week, dating alone in office!!! Rajin giler..... tak pa semangat msh besar...

Next three months..... aku dah mula gila dah... dah pandai jerit, dah kena itu dan ini, walaupun within 6 months byk giler benda aku belajar... baik secara official @ unofficial..... selamat la ada really really true friends yg sanggup dgr keluhan aku yg tak sudah2, teman utk retail theraphy dll. Walaupun perit..... aku msh mampu dan harus telan jua.....

After six months..... aku dah letih dan akan terus letih dgn pelbagai dugaan yg ntah apa2apa ntah..... Ya Allah kau berkati lah kehidupan ku ini, tabahkan hati dan imanku ini menempuh setiap dugaanMu Ya Allah, hanya padamu Ya Allah aku mohon dipermudahkan di dalam setiap dugaan..... AMIN

2 comments:

zura@iwan said...

salam kawan..lama x dgr citer hg...hopefully hg tabah hadapi dugaan Allah yer..

begitu la kerja sorg yg bkerjaya cm hg kan..miss hg & kwn2 yg len..

Ku Murni Ku Izhar said...

hi kwn...
letih kalau sampai pencen aku mcm nie...
tak pa2... smua nie dugaan!