Saturday, October 30, 2010

Kalau Berpacaran.....Adakah...??

(kalau berpacaran jgn tunggu lama2..... -sohaimi-ana-altimate.....)

hah! layan lagu nie mmg best! wpun simple tapi penuh nasihat, panduan wpun dlm gaya gurau..... anak2 generasi kena dgr + amati..... bukannya dgr + tak ambil peduli..... sohaimi mmg ada class tersendiri kalau lagu2 mcm nie, altimate mmg best (syukur... beautiful lyrics beb....) dan ana dah pasti penyeri dlm lagu nie..... wpun aku blm terjerumus kembali ke dunia berpacaran ni secara direct tp lagu nie btol2 buat aku cr liriknya wpun aku bukannya sorang yg concern ttg lirik.


the magic part of my life..... slps aku btol dpt lirik nie aku mcm kena tempias plak! adakah aku akan terjerumus dlm ms terdekat....? oopps! perasaan aku jer kot..... kalau btol??? gumbirakah? lucukah? tak nak pikir222...tak pikir....


ok....beb mai kita layan nie yea...!!

Kalau Berpacaran Altimet, Ana Raffali Dan Sohaimi Meor HassanSohaimi Mior Hassan
Kalau berpacaran
Memang banyak pantang larang
Menjaga susila
Ibu bapa adik abang
Apabila berdua
Carilah tempat yang terang
Agar tidak pula
Mencuba aksi terlarang
Korus
Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang
Bertambah sayang
Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu
Perisai orang beriman
Kalau berpacaran
Jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan
Jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan
Meminang dengan segera
Kalau terlambat kasihmu disambar buaya
Yeah
Kita sambung cerita
Kalau kamu berdua
Aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia
Ucap syahadah

1 comment:

zura@iwan said...

salam kawan...lama x dgr berita hg...apa habaq?

wahhh nk bpacaran ke? gud news ni..apa2 pn aku doakan shbt aku ni temui cinta suci ye..